How to become confident, eat sweets and stay happy

00:37:00

Привіт-привіт! Сьогодні зустрівшись із подругою за чашкою карамельного капучіно, ми згадували себе колишніх і рилися в хмарах андроїд-пам'яті в пошуках університетських знімків. Я згадала, як на першому курсі, так 5-7 років тому, я аж ніяк не могла похвалитися тіарою впевненості, а кожен «публічний» спалах камери приводив до холоду в руках. Але! Усе міняється, більше ніякого жалю й сумнівів. Що ж я робила для цього?

Just do it list
Склала список речей і занять, у яких виявлялася/активізувалася невпевненість. І змусила себе щодня їх робити. Наприклад, ви сидите в кафе та хочете дізнатися пароль від Wi-Fi (ФБР, ЖЕК ...), але соромитеся. Запитайте пароль у офіціантки, потім у барісти, у хлопців за сусіднім столиком (теж можна). На третій раз дізнатися пароль буде легше.

 Dance! Dance! Dance!

І мова зовсім не про роман Харукі Муракамі, а про танці. У моєму випадку це були латино-американські танці, але це неважливо. Важливо, що танцюючи, я стала краще координувати рухи, а це відразу +100 до карми впевненості.

Впевнена на фото 
 впевнена в житті
Я вірю в те, що коли перестаєш боятися камери, перестаєш бояться всього іншого (павуки не беруться до уваги), тому я взяла цифру камеру в одну руку, гербери — у іншу, і відправилася на фотосесію в компанії впевненості та подруги.

Надійний захист щодня
Впевненість можлива лише тоді, коли ви впевнені в захисті. Для мене захист і впевненість — це синонім Kotex. До речі, виявилося, що впевненість може приносити подарунки! Детальніше на промосайті Kotex.
Дівчата, а що вам допомогло стати впевненими? Пишіть у коментарях!


***

Привет-привет! Сегодня встретившись с подругой за чашкой карамельного капучино, мы вспоминали себя прежних и рылись в облаках андроид-памяти в поисках университетских снимков. Я вспомнила, как на первом курсе, этак 5–7 лет назад, я не отнюдь не могла похвастаться тиарой уверенности, а каждый «публичный» засвет камеры приводил в легкую дрож. Но! О времена, о блоги поменялись, больше никаких сожалений и сомнений. Что же я делала для этого?

·         Just do it list
Составила список вещей и занятий, в которых проявлялась/активизировалась неуверенность. И заставила себя ежедневно их делать. Например, вы сидите в кафе и хотите узнать пароль от Wi-Fi (ФБР, ЖЕК…), но стесняетесь. Спросите пароль у официантки, потом у баристы, у ребят за соседним столиком (тоже можно). На третий раз узнать пароль будет легче.

·         Dance! Dance! Dance! 
И речь вовсе не о романе Харуки Мураками, а о танцах. В моем случае это были латино-американские танцы, но это неважно. Важно, что танцуя, я стала лучше координировать движения, а это сразу +100 к карме уверенности. 

·         Уверена на фото — уверена в жизни
Я верю в то, что когда перестаешь бояться камеры, перестаешь боятся всего остального (пауки не в счет), поэтому я взяла цифровик в одну руку, герберы —  в другую, и отправилась на фотосессию в компании уверенности и подруги.

Защита каждый день
Уверенность возможна только тогда, когда вы уверены в защите. Для меня защита и уверенность  это синоним Kotex. Кстати, оказалось, что уверенность еще и приносит подарки! Подробнее на промосайте Kotex.
Девочки, а что вам помогло стать уверенными? Пишите в комментариях!

You Might Also Like

3 коментарі

  1. You are really pretty and i love your smile, makes me happy!
    http://pazzadimoda.blogspot.it/?m=1

    ReplyDelete
  2. So much fun, colors and joy! Great post!:)

    ReplyDelete

Search

Followers